< ОбратноЗа нас

Радио Classic FM е част от bTV Radio Group, която включва пет радиостанции - bTV Radio, Classic FM, Jazz FM, N-JOY и Z-Rock.

bTV Radio Group е част от bTV Media Group. bTV Media Group е част от семейството на Central European Media Enterprises (CME), която е собственост на международната компания PPF Group. PPF оперира в 24 държави в света, като инвестира в сегменти като финанси, недвижими имоти, инженеринг и биотехнологии. В световен мащаб в PPF работят 135 000 души. Компанията притежава и оперира мобилните оператори 02 и Telenor на шест централноевропейски пазара, включително Теленор България у нас.  

Действителен собственик на „Радиокомпания Си.Джей“ ООД, по смисъла на § 2, ал. 1, т. 1 от допълнителните разпоредби на Закона за мерките срещу изпирането на пари, е Петр Келнер.

Classic FM radio започва да излъчва на 19 декември 1994 година. Това е първата и единствена радиостанция за класическа музика в България. Излъчва заедно с програмата на радио Нова Европа.В момента излъчва на честотата на радио Алма Матер с обща програма „Алма Матер – Classic FM"

Classic FM radio може да бъде слушано ефирно в София на честота 88 Mhz, както и онлайн ТУК.

 

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (EС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новата политика на "Радиокомпания Си.Джей" ООД за поверителност ТУК  и новата политика за съхранение на бисквитки ТУК

Прочетете и нашата Политика за поверителност във връзка с участие в радиопредавания/ програми / игри и други подобни активности ТУК